Allah azze ve celle mealen şöyle buyuruyor:

Peygamberimiz (S.A.V) şöyle buyurdu:


5 Temmuz 2009 Pazar

Başlarken

Bismillahirrahmanirrahim
“ Muhakkak ki bütün hamdler Allah’adır. O’na hamd eder, O’ndan yardım ister ve mağfiret talep ederiz. Nefislerimizin ve kötü amellerimizin şerrinden de O’na sığınırız. Allah kime hidayet ederse onu hiç kimse sapıttıramaz, kimi de sapıttırırsa ona hiç kimse hidayet veremez. Şahadet ederim ki Allah’tan başka ilah yoktur ve şeriksiz olarak birdir. Ve yine şahadet ederim ki Muhammed O’nun kulu ve Resulüdür.”
Bundan sonra:
Muhakkak ki sözlerin en doğrusu Allah’ın kelamı, yolların en hayırlısı da Muhammed’in yoludur. Amellerin en kötüsü ise sonradan uydurulanlardır. Sonradan uydurulup dine sokulan her amel bidat her bidat sapıklık ve her sapıklık da ateştedir.
Çınar Altı Eğitimde değerli hocalarımızın sohbetlerini, yazılarını ve onlardan iktibasla derlemiş olduğum dersleri arzetmeye çalışacağım. Hak gördüğümüzü, hak bildiğimizi paylaşmaya çalıştım. İsabet etmişsek Rabbimizin bir lütfudur. Hata etmişsek nefsimizdendir. Yardım ve muvaffakiyet Allahtandır.

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Ziyaretçi Defteri

Site içeri hakkında öneri ve düşüncelerinizi bekliyoruz. Dini konularda fetva verilmemektedir. Fetva veya dini konularda bilgi almak için tavsiye linkler bölümündeki siteleri kullanmanızı öneririz.